Det är fullt möjligt att använda Operator Tools utan att vara inloggad, men då ser man inte vilken operatör som har utfört arbetet. Här finns instruktioner om hur man skapar ett obligatoriskt operatörsinloggning.

I Office Tools, gå till "System Administration", "Configuration keys" och välj "Create"

Sätt Value som "True", och Key som "FORCE-LOGIN" (måste vara med stora bokstäver). klicka sen på "Save and close"

Det kommer nu att se ut på följande sätt:

Öppna din mätpunktskonfiguration

Du måste vara superUser för att gå vidare. Klicka på fliken "Menu settings", och koppla därefter "Operator login - Page menu item"

Välj "Operators" och därefter "Save and close"

Om det inte finns operatörer, Klicka på Produktion, och sen operatörer

Skriv namnet på operatören och en kod (endast siffror)

Klicka på "save and close"