Denna guide förklarar hur man laddar hem en klient och installerar den.

LADDA HEM RSPRODUCTION

Man laddar hem RSProduction genom att klicka på länken Install RSProduction, den innehåller installation för senaste .NET versionen och uppdaterar vid behov.

Man kan också ladda hem MSI som innebär att det är utan .NET versionen på länken  Install RSProduction MSI

INSTALLERA RSPRODUCTION

Innan man installerar rekommenderar vi att man går till filen, högerklickar och väljer egenskaper. I vissa fall kan filen vara blockad. Klicka då på "Avblockera"

Dubbelklicka sedan på ikonen och installera programmet.