Denna guide förklarar hur man laddar hem en klient och installerar den.

LADDA HEM RSPRODUCTION

Man laddar hem RSProduction genom följande länk:

19.6 Boron eller senare

Molntjänst - http://installationsID.rsproduction.se/installationsID/data/download/latestclient.exe

Lokal installation - http://lokal-serverIP/installationsID/data/download/latestclient.exe

Äldre än 19.6 Boron

http://download.rsproduction.se/Master/RS%20Production/18.10.1/Install%20RS%20Production%2018.10.1.66.exe

INSTALLERA RSPRODUCTION

Innan man installerar rekommenderar vi att man går till filen, högerklickar och väljer egenskaper. I vissa fall kan filen vara blockad. Klicka då på "Avblockera"

Dubbelklicka sedan på ikonen och installera programmet.