Guide på hur man lägger till en hemsida som nås i Operator Tools.

Klicka på RSStart.

Skriv 'meny' i sökfältet och välj menyhantering.

Tryck på Skapa.

1. Fyll i vad namnet på menyn ska vara, tex Länk.

2. Sorteringsnummer kan du fylla i valfritt bereonde på hur du vill ha den sorterad. Ju högre nummer desto längre ner sorteras menyn i Operator Tools.

3. Kryssa i Operator tools.

4. Klicka på Plustecknet för att skapa en sida.

Fyll I länknamnet, T.ex Test.

Fyll i Sidtyp 14 (viktigt).

Fyll i den url som du vill visa. T.ex. www.test.se.

Gå in på Produktion > Mätpunkter / Maskiner > Mätpunktskonfiguration och välj den mätpunktskonfiugrationen som ni använder. Därefter klicka på Öppna.

Välj Huvudmenyobjekt och sedan Koppla.

I detta fallet så klickar du på "Länk" därefter så klickar du på den gröna pilen.

Slutligen på 'Spara och stäng'

Nu visas länken under Huvudmenyn i Operator Tools.: